Bogdan Chirieac este o prezență constantă în platourile de televiziune din România, unde este prezentat ca jurnalist, deși dânsul nu practică această meserie. Mai mult, realizatorii de emisiuni par să asculte cu evlavie opiniile acestuia, ca și cum s-ar pricepe la un domeniu anume. Prezența sa continuă să stârnească mirare printre telespectatori, dar misterul a fost dezvăluit de curând de un producător TV. 

bogdan-chirieac.jpg

„Îl chemăm pe domnul Chirieac cu câteva ore mai devreme, la fiecare emisiune, și-l îndopăm cu fursecuri, pâine sau diverse lături. Când intrăm în direct el își face siesta. Pentru orice eventualitate avem o trocuță de urgență, din care îl hrănim în pauzele publicitare”, a explicat producătorul TV care a dorit să-și păstreze anonimatul. „Nu vrem să afle și alte televiziuni, poate pun mâna pe el înaintea noastră și-l pârlesc până să ne prindem”. 

Bogdan Chirieac este transportat cu un utilaj special între televiziuni și este tot timpul atent supravgheat. „Când este scos din emisie i se pune un inel în nas, să nu strice mochetele și canapelele în căutare de mâncare”, spun oamenii din televiziune. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 20.11.2014 15:53 Monden

National Cinematografic