Mitul teleormăneanului care şi-ar fi luat maşină nouă a fost spulberat: „De fapt, doar am spălat-o”

Teleormăneanul despre care se spunea că şi-ar fi cumpărat o maşină nouă a recunoscut în cele din urmă impostura sa ieftină, mărturisint cunoscuţilor că de fapt doar spălase autoturismul respectiv.

„Mi se părea mie puţin dubios să-şi ia maşină, mai ales că e şomer de vreo 14-15 ani. Acum mă întreb de unde a avut bani de şampon auto, probabil s-a înhăitat cu alţii de prin comună şi s-au dus să spargă apartamente prin Bucureşti, să aibă din ce trăi”, susţine Mioara Papuc, vecina teleormăneanului despre care se spune că şi-ar fi luat maşină nouă.

Ştefan Palaţidi, despre care se spune că maică-sa l-ar fi făcut cu un grec, a admis că fotografiile postate pe Facebook cu el lângă o maşină aparent nouă arată o minciună, Loganul fiind cumpărat la mâna a doua

„Eu n-am vrut să induc pe nimeni în eroare, cineva a înţeles greşit. Am spus că tapiţeria e ca nouă, s-a îneles că maşina ar fi nouă. De fapt, are 90.000 km şi unele îmbunătăţiri, adică nişte cruci mai deosebite la retrovizoare”, a declarat Ştefan Palaţidi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 septembrie 2013 10:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult