Mizerabilul showbiz: Şi Fuego a fost bătut de impresar până a ajuns la spital

Moment aproape incredibil în plin scandal cu artiste bătute de impresari. Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Fuego a fost adus la urgenţă după ce, susţine acesta, a fost bătut cu bestialitate de impresarul său pentru că i-a cerut mai mulţi bani.

“Mi-e foame, mă doare tot corpul”, a strigat artistul la primirea în spital. “Nu am primit bani de concerte de mai bine de 6 luni de zile. De trei luni mă hrănesc doar din cozonacul rămas de la Crăciun şi ce salate beouf mai primesc de la fane. Impresarul m-a păcălit, mi-a luat toţi banii”, a explicat Fuego.

“Se pare că mizeria şi exploatarea femeilor în showbiz-ul autohton nu cunoaşte limite. Iei fete cumsecade şi le transformi în idoli pentru public ca apoi să le exploatezi ca pe nişte sclavi”, a declarat, revoltat, cunoscutul realizator TV Dan Capatos. Imediat după aflarea veştii, Mihai Trăistaru şi Remus Cernea şi-au anunţat solidaritatea cu artista – victimă a agresiunii bărbaţilor. Mai rău, la fel ca impresarul Alexandrei Stan, şi impresarul lui Fuego are pregătită o artistă de rezervă, pe Alina F. din Bârlad.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 iunie 2013 15:06

Alte articole

Vezi mai mult