Mizerie pe Litoral! OPC roagă turiştii să nu bage porumbul în gură fără prezervativ

OPC şi Direcţia sanitar-veterinară trag un semnal comun de alarmă privind igiena de pe litoralul românesc! Potrivit autorităţilor sanitare, nici măcar porumbul nu mai e un aliment sigur în această perioadă, fiind un vector facil pentru tot felul de virusuri şi bacterii.

Indiferent că îl preferăm fiert sau copt, agenţii OPC ne sfătuiesc să îi punem porumbului un prezervativ ori de câte ori îl băgăm în gură.

„Deşi pare costisitor să mai dai 3 lei pe prezervativ după ce ai dat 6 pe porumb, poate fi diferenţa între sănătate şi herpes nu doar pentru tine, ci şi pentru toate persoanele cu care împarţi porumbul sau cu care te pupi ulterior de 7 ori pe obraz şi pe gură pentru că aşa e tradiţia în zona Moldovei când te întâlneşti cu o cunoştinţă pe stradă”, a atras atenţia Reginald Abărzăunei, inspector sanitar.

„Băgând în gură un porumb, bagi în gură fiecare porumb băgat vreodată în gură de vânzătorul de porumb şi de toţi colegii cu care a participat vreodată la orgiile de la uzina de fiert porumb”, adaugă specialistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 august 2021 08:53
Citește mai mult despre: litoral opc porumb prezervativ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult