Așa arată o familie fericită și responsabilă! Fire înțeleaptă, un bărbat și-a lăsat soția să-și facă o programare de câteva ore la un salon de înfrumusețare fără să scrâșnească. Ar fi vrut chiar și s-o însoțească, dar spiritul civic l-a împiedicat s-o facă - sau cel puțin așa susține.

cuplu_fericit_bere_coafor.jpg ”Chiar voiam să merg cu ea, dar am realizat că stând pe scaun la salon și așteptând-o s-ar putea să încalc recomandările de distanțare socială”, a explicat bărbatul. ”Așa că m-am gândit s-o aștept altundeva, la o distanță sigură. Și întâmplarea face că am ales o terasă, unde beau bere cu prietenii.”

Deși distanțarea nu trebuie existe și între membrii aceleiași familii, bărbatul rămâne ferm pe poziție. ”Eu cred că recomandarea e greșită, ar trebui să fie fix invers”, spune el. ”Adică de soție trebuie să stai cât mai departe. Normal ar fi să ne distanțăm de cei pe care îi iubim, ca să-i protejăm. În schimb, pe prietenii cu care ieși la bere nu trebuie să-i protejezi, că doar nu ții la ei la fel de mult ca la soție.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 08.06.2020 11:09 Monden

National Cinematografic