Moise Guran, obligat să dea de băut celor pe care i-a jignit

În urma afirmațiilor făcute pe postul public de televiziune, președintele director general al instituției, Stelian Tănase l-a convocat pe Moise Guran într-o ședință de reeducare ce a ținut aproape 8 ore. „Nu acceptăm de la un om care, practic, se trage din zona podgoriilor ălea mișto de la Dunăre, să facă asemenea afirmații pe postul public. I s-a atras atenția de nenumărate ori ca atunci când vine de la el de la Oltenia, din ținutul zaibărului, să nu vină cu portbagajul gol”, a declarat Stelian Tănase.

Afirmațiile făcute de Moise Guran, cum că creșterea alocațiilor ar finanța alcoolismul național, au jignit sute de mii de bețivi din România, care au fost nevoiți să intre înapoi în cârciumi să-și înece amarul. Pe cale de consecință, conducerea TVR a decis că jurnalistul trebuie să-și ceară scuze public pentru afirmații.

„Ne așteptăm la domnul Guran să vină să dea un rând de bere, niște tărie și poate vreo două trei peturi de vin. Asta dacă vrea să-l iertăm cum se cuvine”, au declarat surse apropiate TVR. Acesta va fi obligat să dea de băut tuturor părinților alcoolici care s-au simțit ofensați. „Să-i fie învățătură de minte, să nu emită opinii până nu a ieșit măcar de vreo câteva ori, cu demnitate, în patru labe, din cârciumă”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult