Moment istoric. Selly a oferit un voucher Betano în timpul discursului la NATO

România este tot mai bine văzută pe plan internațional. Drept dovadă și faptul că Selly, celebrul nostru vlogger, a fost invitat să susțină un discurs la summitul NATO pentru tineri, numit neoficial și NATO-kids. În timpul discursului, Selly a oferit un voucher de la Betano, cu 100 de rotiri gratuite, cu condiția ca participanții să deschidă un cont nou și să alimenteze cu cel puțin 50 de lei.

Selly a declarat că el refuză să trăiască într-o lume în care AI-ul decide cine are dreptul să joace responsabil online și cine nu, și că va lupta contra dezinformării în online, mai ales împotriva mesajelor cum că păcănelele sunt făcute exclusiv să pierzi bani. Selly a propus ca România să aloce 2,5% din PIB pentru înarmare, dar și măcar 1% pentru infrastructura de pariuri online, fără de care tinerii nu ar putea supraviețui pe front.

”Știți foarte bine că la război nu contează doar armamentul, instrucția sau comandanții. Pe front trebuie să ai și noroc. De aceea e bine să-ți verifici norocul și mai ales să ți-l antrenezi, jucând la pariuri sau la ruletă, poker, ce ți se potrivește. Că de-aia există infanterie, aviație, artilerie. Fiecare unde se pricepe, acolo bagă”, a declarat Selly în cadrul discursului său la summitul NATO din Miami.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 mai 2024 14:37
Citește mai mult despre: NATO selly

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult