Moment penibil la Radio Zu: Buzdugan şi Morar au dat pe post propriile poante

Ascultătorii matinalului de la Radio Zu au trăit în această dimineaţă clipe de coşmar, după ce doi moderatori ai emisiunii, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, şi-au uitat acasă foile pe care notaseră poantele furate de la alţii şi au fost nevoiţi să folosească în emisiune propriile poante.

Astfel, în emisiune au fost rostite unele din cele mai proaste poante din istoria radioului: “Vezi că te-ai prins… şi nu eşti lapte”, “Bă, vezi că ţi-a căzut lanţul la bicicletă” sau “Ai capul atât de mare încât e foarte mare”.

Ascultătorii matinalului au fost efectiv traumatizaţi de experienţa sinistră prin care au trecut, mulţi dintre ei aflându-se acum sub o atentă supraveghere medicală. “Va fi nevoie de multe şedinţe de psihoterapie ca să-i remontăm psihic pe aceşti oameni”, este părerea unui medic specialist.

Chiar dacă varianta oficială este că cei doi şi-au uitat foile cu poantele furate de la alţii acasă, există voci care susţin că Buzdugan şi Morar au intrat, de fapt, în programul “Plagiatorii Anonimi”, într-o încercare disperată de a scăpa de dependenţa de furat glumele altora.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 noiembrie 2011 15:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult