Momente de groază! O pisică a sărit pe un calorifer și a înghețat pe loc

Tragicul eveniment a avut loc în această dimineață într-o garsonieră din Capitală și a fost descoperit de vecini. Ei au auzit miorlăituri pe scara blocului, iar apoi liniște totală. Neștiind ce să facă, au sunat la pompieri. Aceștia au spart ușa și au găsit o pisică complet înghețată pe calorifer.

„Abia mai clipea, săraca, când am intrat“, a declarat un pompier. „Am salvat sute de pisici din copaci, dar n-am văzut în viața mea una facută bibelou de frig“, a spus altul. Luat la rost de autorități, proprietarul spune că nu-și imagina că așa ceva se poate întâmpla, mai ales atât de repede. „Doar ce am ieșit până în fața blocului să mă încălzesc puțin și auzeam cum vin pompierii“, a declarat acesta.

„Se pare ca povestea Motanului Încălțat a devenit o realitate in România. De aceea, sfătuim oamenii să-și îmbrace cât mai bine animalele de companie în timpul iernii, sau măcar să le dea drumul pe stradă, unde se pot adaposti de frig sub vreo mașină“, a declarat șeful brigăzii de pompieri.

Pisica se află acum într-o clinică veterinară, unde este în siguranță, iar caloriferul a fost demontat, deoarece reprezenta mai mult un pericol decât o sursă de căldură.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vlad
27 decembrie 2022 11:47
Citește mai mult despre: calorifer pisica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult