Monica Columbeanu e dispusă să adopte un copil, numai să nu facă iar sex cu Iri

Pentru că îi plac copiii şi dispreţuişte total anonimatul, Monica Columbeanu vrea să facă un gest umanitar şi să adopte un copil, dar numai part-time deocamdată. Copilul ar urma să stea cu ea în week-end, după care lucrurile pot reveni la normal pentru ea. „La un moment dat, îmi doresc un frăţior sau o surioară pentru Irina şi cred că ei pot veni şi din afară, eventual de la un orfelinat”, a declarat Moni la un alt moment dat, citat apoi de Realitatea.net.

 

Decizia de a adopta un copil nefilmat este destul de curioasă în lumea show-biz-ului, dar nu este fără precedent. Angelina Jolie şi Madonna au trecut prin experienţa adoptării unor copii nefilmaţi şi n-au păţit nimic. Există însă unele pericole ce ţin de educaţie, iar asta o îngrijorează în mod deosebit pe Moni. Nu poţi să ştii ce poate ieşi dintr-un copil străin, total neobişnuit cu camera de filmat şi cu conferinţele de presă. Dacă nu l-ai filmat încă de la naştere, cine garantează pentru el? E drept, filmarea ar putea începe şi la vârsta de doi sau trei ani, dar nu poţi să fii sigur de nimic. Dacă îngeraşul nu îşi învaţă replicile sau are trac în faţa camerei de luat vederi, asta ar putea însemna sfârşitul cariei lui de copil parţial înfiat. Pe de altă parte, dacă trece testul primelor înregistrări pentru B1 TV există şansa să fie înfiat full-time.

 

Decizia Monicăi nu e încă definitivă. “Nu ştiu dacă Iri ar fi de acord să adoptăm un copil. Chiar nu l-am întrebat…” Şi probabil că nici n-o să-l întrebe, pentru că nu are curajul să deschidă discuţia. Iri ar înţelege că vrea sex, iar ea n-ar mai suporta asta încă o dată.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 mai 2010 14:31
Citește mai mult despre: adoptie copil monica columbeanu vedeta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult