Monica se plânge de chinezul ei: „Şi-a găsit alta, identică cu mine dar mai accesibilă ca preţ”

Relaţia Monicăi Gabor cu Mr. Pink a început să scârţăie! Fosta doamnă Columbeanu a declarat ieri tabloidelor că a început să-l bănuiască pe iubitul ei că ar avea pe altcineva. „Din câte mi-am dat eu seama, gunoiul ăsta de chinez şi-a găsit pe cineva identic cu mine”, spune Monica, „doar că mult mai ieftin şi de calitate inferioară”.

Paparazzi care l-au urmărit pe chinez afirmă că Mr. Pink s-a cam fi săturat de stilul de viaţă extravagant al Monicăi Gabor, aşa că s-a apucat să-şi caute o iubită pe acelaşi model, însă mult mai accesibilă ca preţ. Aceasta are câteva defecte, cum ar fi că din când i se rupe un picior şi trebuie reparat, dar în rest face exact aceleaşi lucruri ca Moni, numai că mult mai ieftin. Paparazzi mai spun că probabil noua iubită n-o să-l ţină prea mult, dat fiind că nu pare de bună calitate, dar că, decât s-o ţină pe Monica, e mai ieftin să o schmbe pe cealaltă o dată la câţiva ani.

De altfel în ultima perioadă mulţi bogătani chinezi au început să renunţe la amantele din estul Europei din cauza costurilor prea mari, şi să apeleze la variantele lor mai proaste, dar şi mai ieftine.

Cam pe aceeaşi temă:
Tragedie în complexul Europa! Mike, Pawasonic şi Abibas se retrag de pe piaţa românească!
Irinel: Vreau ca dreptul de vot să fie extins la tinerele de 16 ani din zonele sărace ale Moldovei
O nouă perversiune face ravagii printre bărbaţii însuraţi: sexul anual!

Scris de TNR
4 aprilie 2012 16:04

Alte articole

Vezi mai mult