Monica Tatoiu a fost văzută pe Cartoon Network. Vă avertizăm că urmează imagini şocante!

Mai multe bone din Bucureşti au sunat disperate la OPC în această dimineaţă după ce în jurul orei 10:00 Monica Tatoiu a apărut în direct la postul Cartoon Network. Pe înregistrările convorbirilor telefonice se aud sunetele de groază ale copiilor.

Hanibal Dumitrescu, psihologul de serviciu în această dimineaţă la Realitatea TV, a spus că micuţii s-ar putea să rămână cu traume pentru tot restul vieţii: „Nu ne este uşor nouă, că suntem oameni în toată firea, dar lor? Şi-acum când vă vorbesc se ridică părul pe mine… mă scuzaţi (plânge)!”

Preţ de mai multe zeci de minute Monica Tatoiu a vorbit într-o emisiune moderată de Bugs Bunny şi nu i-a tăcut gura, vorbind ca o moară stricată despre morţii cutremurelor din Japonia, dar şi de relaţiile de-a mama şi de-a tata pe care, tânără fiind, le întreţinea cu studenţii arabi.

Monica Tatoiu: „Îmi pare rău de confuzia creată. Aseară am băut cam mult şi am plecat de-acasă fără să mă mai spăl pe faţă. Am crezut că sunt la Realitatea în studiou. Oricum, domnul Striblea este leit domnul Bugs Bunny. Am înţeles că am fost jalnică, ca de obicei, dar că emisiunea a avut rating. Asta e important.”

În încheiere, Monica Tatoiu a ţinut să lanseze o ameninţare fără precedent la adresa bărbaţilor de pretutindeni: „După această experienţă la o televiziune pentru copii, mă gândesc foarte serios să încerc şi la câteva posturi tv pentru adulţi.”

Scris de Mihai
22 martie 2011 13:03

Alte articole

Vezi mai mult