Monica Tatoiu este în mijlocul manifestanților din București, Târgu Mureș, Timișoara și Sibiu

Din cauză că președintele nu apare la televizor, premierul degeaba apare că nici nu se vede, iar ceilalți nu se pricep câtuși de puțin, Monica Tatoiu a coborât în mijlocul manifestanților pentru a stabili care sunt revendicările lor. Aceste revendicări vor fi apoi împărţite de Monica Tatoiu în revendicări majore și revendicări minore, urmând să fie făcute publice în cadrul aparițiilor sale la TV.

În același timp, doamna Tatoiu a stat de vorbă și cu jandarmii, pentru a le asculta și lor doleanțele și nemulțumirile. „Domnule ministru Igaș, jandarmii ăstia au nevoie de ordine mai clare și de strategii concrete de atac, nu de vorbe goale”, punctează doamna Tatoiu. „Dacă nu vă pricepeți lăsați dom’le pe altul, nu vă mai băgați doar ca să vă aflați în treabă. Haideți să fim profesioniști, ce naiba!”

Copleșită de importanța momentului istoric pe care îl trăim, Monica Tatoiu a explicat pentru CNN motivele care au determinat-o să se implice în acest protest: „Simțeam nevoia de mai multă transparenţă, ca să spunem lucrurilor pe nume”, a declarat Monica Tatoiu. „Eu am tot zis la televizor ce și cum trebuie făcut, dar am observat că oamenii nu au televizor în piață, ceea ce mi se pare absurd. Dacă nu coboram personal în stradă ca să-i organizez puțin, toată munca mea din acești ani ar fi fost în zadar.”

Scris de TNR
17 ianuarie 2012 17:01

Alte articole

Vezi mai mult