Monstrul care a băgat spaima în români! Trimite prin poștă plicuri capcană cu invitații la nuntă

Poliția avertizează cetățenii să fie mai precauți atunci când primesc un plic. Asta după ce s-au înmulțit în ultima perioadă cazurile de români care au primit plicuri capcană cu invitații la nuntă. Au avut loc inclusiv cazuri înfiorătoare, una și aceiași persoană primind nu unul, ci mai multe plicuri cu invitații la nuntă.

”Plicurile cu antrax nu mai sunt la modă”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției. ”De fiecare dată când primesc un plic pe care nu îl așteptau, cetățenii ar trebui să-l predea poliției. Astfel, dacă se descoperă că înăuntru se află o invitație la nuntă, putem s-o distrugem înainte să distrugă weekend-ul destinatarului.”

În spatele acestor fapte se află, cel mai probabil, un veritabil monstru. ”Formulările de tipul «Avem deosebita plăcere să vă invităm» sau «fericitul eveniment», în condițiile în care e vorba totuși de o nuntă, dovedesc dincolo de orice dubiu că în spatele acestor plicuri capcană se află o persoană cu grave tulburări psihice”, este convins reputatul psiholog Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 iunie 2015 12:17
Citește mai mult despre: capcana invitatii nunti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult