Mori în chinuri, bă! Un alchimist vegan transformă ceafa de porc în rucola

Decapitare! Expulzare! Tras pe roată! Bilete la concert Adrian Enache! Ghilotină! Răstignire! Sunt doar câteva din propunerile de pedeapsă pentru Robert Acrișor, alchimistul inconștient care a scandalizat o întreagă planetă după ce a transformat ceafa de porc în rucola.

”În general, veganii sunt o specie de animal care poate fi tolerat pe lângă societate umană. Totul se schimbă însă în momentul în care veganii, prin ceea ce fac, afectează stilul meu de viață. Cum  să transformi ceafa de porc, binecunoscuta «friptură a zeilor», în rucola? Și apropo, ce dracu-i rucola?”, s-a revoltat reputatul om normal Decebal Popescu.

”Nu-i judec pentru ce bagă în gură – e treaba lor, mai ales atât timp cât o fac acasă, nu în public. Dar când tu vii și transformi ceafa de porc în mizeria pe care o mănânci tu, avem o problemă. Undeva trebuie trasă o linie”, a adăugat acesta.

Reputatul om normal susține însă că trebuie să fim raționali când stabilim pedeapsa pentru alchimistul vegan. ”Ok, nul decapităm, dar ar trebui pus în lanțuri și priponit pe câmp, unde să se bucure de iarbă pentru tot restul vieții. Dacă nu-l dăm exemplu, ne putem trezi cu alți nebuni, care să transforme micii, sarmalele sau fripturile în tot felul de plante dubioase”, a avertizat Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 iunie 2015 15:52
Citește mai mult despre: alchimist ceafa vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult