Mort, dar nu uitat! Grafitti-uri cu versuri din Vadim au apărut pe panouri și pereți din țară

De luni de zile, toate staţiile de metrou din Bucureşti şi numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul „Nu te mai preocupa ești handicapată astăzi escroacă pitică”. Acestea sunt semnate de Corneliu, un bucureştean care a reuşit să bucure femeile din Capitală într-un mod în care puţini pot să o facă, prin câteva cuvinte simple, dar cu un impact extrem de puternic. 

Totul a început în pasajul de la Unirii, în data de 8 martie, cu un singur mesaj scris cu un marker pe un perete, însă aceste vorbe au devenit în scurt timp virale şi au împânzit oraşul, aducând un zâmbet pe chipul multor doamne şi domnişoare de toate vârstele. Mai mult, acestea au depăşit graniţele Bucureştiului, ajungând şi în alte oraşe din ţară. 

Cel mai interesant în această poveste este că artistul, cunoscut sub numele de Corneliu Vadim, este dispărut de mai bine de un an dintre noi. Totuși, moștenirea spirituală lăsată de acesta va dăinui peste veacuri, așa cum este firesc în cazul unui artist care a depășit granițele realului și ne-a câștigat inimile.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
15 septembrie 2016 15:55
Citește mai mult despre: Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult