Mort de ciudă, Nicu Covaci a anunţat că îl dă afară şi pe Joaquin din Phoenix

Unii oameni îmbătrânesc urât, iar liderul și fondatorul trupei Phoenix este, din păcate, încă o dovadă în acest sens. La nici câteva zile după ce a câștigat primul său Oscar, Joaquin Phoenix a fost dat afară din legendara trupă rock românească.

„Am lucrat la brandul și ideea asta ultimii 50 de ani. Am fugit în Germania în cutii de boxe, am suferit pe-acolo și am fost urmăriți de securiști. Am fost hăituiți și înșelați de statul român și de mulți alții. Și am rezistat. Și tu te urci pe scenă acolo, mulțumești tuturora și nu spui nimic de trupa care te-a lansat. Știi ceva, Joaqine, du-te și ne lasă”, a tunat Nicu Covaci în cadrul unui interviu la Antena Stars.

Nou formulă a trupei Phoenix îl readuce pe Baniciu la chitară și voce. Formația a intrat deja în studio și pregătește un nou album, că au mai rămas ceva melodii de la Jethro Tull pe care nu le poate identifica lumea încă nici măcar cu Shazaam, iar rock-ul autentic românesc are nevoie și de așa ceva, nu se poate să copiem toți pe Whitesna

Scris de Ef
13 februarie 2020 10:02
Citește mai mult despre: phoenix

Alte articole

Vezi mai mult