Moş Crăciun există! Bătrân păros şi vesel, văzut cumpărând zeci de cutii de vaselină “pentru horn”

Vestea bună este că Moş Crăciun există! Vestea proastă e că nu seamănă deloc cu personajul înveşmântat în roşu din reclamele Coca-Cola. Astfel susţin câţiva bucureşteni, care ar fi văzut recent un domn “trecut bine de vârsta a doua”, rotofei, vesel şi foarte păros, cumpărând dintr-un sex shop câteva zeci de cutii de lubrifiant. Întrebat în legătură cu cantitatea impresionantă de vaselină achiziţionată, bărbatul s-a fâstâcit puţin şi a declarat că e pentru horn, dovadă clară a identităţii sale adevărate, spune un martor ocular.

“Ce ni s-a părut foarte interesant e că Moşul nu umblă cu căciulă roşie şi nu are nici măcar barba albă şi pufoasă. Se îmbracă mai degrabă în vestă şi pantaloni de piele, are o mustaţă neglijentă, privirea pierdută, transpiră abundent şi preferă compania altor bărbaţi, semn că s-ar putea de fapt să existe mai mulţi Moşi.”

La scurt timp, alte câteva persoane spun că l-ar fi văzut pe Moş în alt magazin de produse erotice, interesându-se de nişte jucării. “Asta ne-a derutat puţin, pentru că ştiam că jucăriile sunt fabricate de spiriduşi. Moşul a plecat de acolo cu câteva şiraguri de globuleţe, o şapcă de poliţist şi ceea ce părea a fi o lumânare foarte mare”, au adăugat martorii, convinşi că au desluşit secretul Moşului.

Scris de Vasile
18 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult