Îndrăgit de copiii de pretutindeni, afaceristul arctic cunoscut ca Moş Crăciun a explicat abia anul acesta, într-un interviu, de ce locuieşte la mama naibii, la Polul Nord, printre foci şi urşi albi. Moşul spune că nu-i place izolarea, dar a fost păcălit de un anunţ imobiliar de pe internet.

snowy-santa-claus-house.jpg

“Eram mai tânăr, abia divorţasem de a treia nevastă şi căutam un apartament comod, dar ieftin”, spune Moşul. “Din link în link, am ajuns la North Pole Residences. 3 camere, parchet, peisaj superb, avea chiar şi geam la baie. Reclama spunea că-i ‘la 5 minute de metrou Piaţa Unirii’ şi eu, ca tâmpitul, am pus botul. Când colo, aisberguri, banchize, igluuri de eschimoşi - încă puţin şi dai în Şoseaua de Centură.”

“Aş vinde oricând, ca să mă mut măcar la IMGB, unde e metrou. Dar cine-i fraier să cumpere un apartament la Polul Nord? Aia e, m-am avântat, am luat ţeapă, csf, n-ai csf”, oftează Moş Crăciun, înhămând renii pentru zborul de 19 ore până la cel mai apropiat supermarket.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 24.12.2016 15:28 Monden

National Cinematografic