Îndrăgit de copiii de pretutindeni, afaceristul arctic cunoscut ca Moş Crăciun a explicat abia anul acesta, într-un interviu, de ce locuieşte la mama naibii, la Polul Nord, printre foci şi urşi albi. Moşul spune că nu-i place izolarea, dar a fost păcălit de un anunţ imobiliar de pe internet.

snowy-santa-claus-house.jpg

“Eram mai tânăr, abia divorţasem de a treia nevastă şi căutam un apartament comod, dar ieftin”, spune Moşul. “Din link în link, am ajuns la North Pole Residences. 3 camere, parchet, peisaj superb, avea chiar şi geam la baie. Reclama spunea că-i ‘la 5 minute de metrou Piaţa Unirii’ şi eu, ca tâmpitul, am pus botul. Când colo, aisberguri, banchize, igluuri de eschimoşi - încă puţin şi dai în Şoseaua de Centură.”

“Aş vinde oricând, ca să mă mut măcar la IMGB, unde e metrou. Dar cine-i fraier să cumpere un apartament la Polul Nord? Aia e, m-am avântat, am luat ţeapă, csf, n-ai csf”, oftează Moş Crăciun, înhămând renii pentru zborul de 19 ore până la cel mai apropiat supermarket.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 24.12.2016 13:28 Monden

National Cinematografic