Moş Crăciun explică de ce locuieşte la Polul Nord: “În anunţ scria că e la 5 minute de metrou!”

Îndrăgit de copiii de pretutindeni, afaceristul arctic cunoscut ca Moş Crăciun a explicat abia anul acesta, într-un interviu, de ce locuieşte la mama naibii, la Polul Nord, printre foci şi urşi albi. Moşul spune că nu-i place izolarea, dar a fost păcălit de un anunţ imobiliar de pe internet.

“Eram mai tânăr, abia divorţasem de a treia nevastă şi căutam un apartament comod, dar ieftin”, spune Moşul. “Din link în link, am ajuns la North Pole Residences. 3 camere, parchet, peisaj superb, avea chiar şi geam la baie. Reclama spunea că-i ‘la 5 minute de metrou Piaţa Unirii’ şi eu, ca tâmpitul, am pus botul. Când colo, aisberguri, banchize, igluuri de eschimoşi – încă puţin şi dai în Şoseaua de Centură.”

“Aş vinde oricând, ca să mă mut măcar la IMGB, unde e metrou. Dar cine-i fraier să cumpere un apartament la Polul Nord? Aia e, m-am avântat, am luat ţeapă, csf, n-ai csf”, oftează Moş Crăciun, înhămând renii pentru zborul de 19 ore până la cel mai apropiat supermarket.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
24 decembrie 2016 13:28
Citește mai mult despre: anunturi Craciun imobiliare mos craciun polul nord

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult