Mai multe organizaţii creştine şi conservatoare şi-au dat seama în această dimineaţă că îl preferau pe Moş Gerilă! Potrivit părinţilor, un puşti de şapte ani din Capitală a primit astăzi sub brad 10 omuleţi Lego după ce i-a cerut lui Moş Crăciun să-i aducă un trenuleţ.

mos_craciun_pervers.jpg
"În loc de trenuleţ, Vlăduţ a primit zece omuleţi Lego complet dezbrăcaţi, care se îmbină într-un mod cel puţin deranjant. Nu ştiu dacă a fost o gafă sau o glumă proastă, dar mă aştept la scuze din partea Moşului", spune tatăl lui Vlăduţ, care a trimis deja jucăriile înapoi la Polul Nord şi speră să primească în scurt timp un trenuleţ mai potrivit pentru copii.

"De la o vârstă încolo o luăm toţi razna, dar dl Moş a întrecut puţin măsura de data asta", a comentat un apropiat al lui Crăciun, care le-a sugerat celor mici să se exprime FOARTE clar când îi mai scriu bătrânului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 25.12.2017 04:19 Monden

National Cinematografic