Mai multe organizaţii creştine şi conservatoare şi-au dat seama în această dimineaţă că îl preferau pe Moş Gerilă! Potrivit părinţilor, un puşti de şapte ani din Capitală a primit astăzi sub brad 10 omuleţi Lego după ce i-a cerut lui Moş Crăciun să-i aducă un trenuleţ.

mos_craciun_pervers.jpg
"În loc de trenuleţ, Vlăduţ a primit zece omuleţi Lego complet dezbrăcaţi, care se îmbină într-un mod cel puţin deranjant. Nu ştiu dacă a fost o gafă sau o glumă proastă, dar mă aştept la scuze din partea Moşului", spune tatăl lui Vlăduţ, care a trimis deja jucăriile înapoi la Polul Nord şi speră să primească în scurt timp un trenuleţ mai potrivit pentru copii.

"De la o vârstă încolo o luăm toţi razna, dar dl Moş a întrecut puţin măsura de data asta", a comentat un apropiat al lui Crăciun, care le-a sugerat celor mici să se exprime FOARTE clar când îi mai scriu bătrânului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Monday, 25.12.2017 02:19 Monden

National Cinematografic