Moş Crăciun, în spital după ce Sile Cămătaru nu a găsit 3.000 euro sub brad la data stabilită

Îndrăgit de copiii de pretutindeni, afaceristul din Laponia cunoscut ca Moş Crăciun a ajuns recent la spital cu multiple contuzii, o arcadă spartă şi degetele fracturate. Deşi Moşul nu recunoaşte nimic, zvonurile spun că de vină ar fi fost Sile Cămătaru, care nu ar fi găsit 3000 de euro sub brad la data stabilită.

Temutul interlop a fost văzut scriindu-i lui Moş Crăciun o scrisoare de ameninţare, în care îi cerea să-i returneze în dimineaţa de 25 decembrie suma de bani pe care o împrumutase cândva în august. “În mod normal, Moşul se ascunde de cămătari în ţara zăpezilor veşnice, aproape de Polul Nord, însă locotenenţii nordici ai lui Sile l-au prins când îşi făcea rondul anual şi l-au ‘învăţat o lecţie’, cum se spune în Laponia, pentru că nu i-a lăsat cămătarului banii sub brad”, spune un poliţist.

Afaceristul lapon neagă varianta autorităţilor, insistând că ar fi căzut pur şi simplu cu sania pe horn, însă Procuratura s-a autosesizat şi l-ar putea acuza pe Sile Cămătaru că nu simte spiritul Crăciunului.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
26 decembrie 2013 01:12

Alte articole

Vezi mai mult