Moş Crăciun schimbă tactica: Mai veniţi şi voi la Polul Nord să vă luaţi singuri cadourile

Anul acesta l-am putea aştepta degeaba! Potrivit unor surse nordice, Moş Crăciun ar fi hotărât să nu mai iasă din casă în noaptea de Ajun, motivând că e “frig, în … mea” şi că tocmai şi-a scos de pe torente ultimul sezon din Suleyman Magnificul. Doritorii de jucării, spune Moşul, sunt aşteptaţi cu drag la Polul Nord să îşi ia singuri cadourile din hala unde sunt depozitate.

“An de an, taman când e iarna mai crâncenă, trebuie să dezgheţ sania aia nenorocită şi să bat drumurile cu ea, să sar garduri, să mă înghesui în hornuri. Mi-e aşa o silă, mai ales că nu mai am 300 de ani”, spune bătrânul rotofei şi jovial. “Nu, nene. Anul ăsta îmi comand o pizza şi nu mai ies nici mort.”

“Loazele alea de copii, care oricum nu merită nici jumătate din cadouri, n-au decât să ia primul zbor de Groenlanda, să tocmească nişte ghizi eschimoşi şi să vină singuri să şi le ia. Numai să nu sperie pisica şi să nu intre încălţaţi în depozit”, a adăugat Moşul darnic, oferindu-le copiilor chiar şi adresele agenţiilor de voiaj de unde îşi pot lua bilete de avion către Polul Nord.

Scris de Vasile
24 decembrie 2013 08:12

Alte articole

Vezi mai mult