Vești proaste pentru bucureștenii care îl așteptau pe Moș Crăciun și anul acesta. Cunoscutul personaj mitologic a anunțat că va ocoli capitala României în periplul său prin lume, din cauza parcagiilor care cer sume exorbitante pentru puținele locuri de parcare disponibile pentru sania sa.

mosul_parcagiii_bucuresti.jpg

"Nici să n-aud din București. Dacă vor cadouri, să și le cumpere singuri", a declarat Moș Crăciun, vizibil revoltat. "Anul trecut a fost ultimul în care am pus piciorul în mizeria aia de oraș, m-au chelit de bani parcagiii. Nu mai zic de durerile de spate care m-au ținut luni întregi, pentru că trebuia să merg pe jos câteva străzi cu sacul la spinare, când găseam câte un loc de parcare bun", a adăugat bătrânul.

Nu numai Moș Crăciun a avut de suferit din acest motiv, ci și renii. "Iarna trecută am parcat undeva la Romană și din păcate n-am mai avut mărunt să-i dau parcagiului. Când am revenit, Rudolph avea o coarnă ruptă și o zgârietură de-a lungul coapsei drepte. Doar cu drona mai trimit cadouri aici, că oricum românii își doresc doar penisuri mai mari și n-are rost să mă deplasez pentru câteva pastile", spune Moș.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Tuesday, 20.12.2016 13:06 Monden

National Cinematografic