Vești proaste pentru bucureștenii care îl așteptau pe Moș Crăciun și anul acesta. Cunoscutul personaj mitologic a anunțat că va ocoli capitala României în periplul său prin lume, din cauza parcagiilor care cer sume exorbitante pentru puținele locuri de parcare disponibile pentru sania sa.

mosul_parcagiii_bucuresti.jpg

"Nici să n-aud din București. Dacă vor cadouri, să și le cumpere singuri", a declarat Moș Crăciun, vizibil revoltat. "Anul trecut a fost ultimul în care am pus piciorul în mizeria aia de oraș, m-au chelit de bani parcagiii. Nu mai zic de durerile de spate care m-au ținut luni întregi, pentru că trebuia să merg pe jos câteva străzi cu sacul la spinare, când găseam câte un loc de parcare bun", a adăugat bătrânul.

Nu numai Moș Crăciun a avut de suferit din acest motiv, ci și renii. "Iarna trecută am parcat undeva la Romană și din păcate n-am mai avut mărunt să-i dau parcagiului. Când am revenit, Rudolph avea o coarnă ruptă și o zgârietură de-a lungul coapsei drepte. Doar cu drona mai trimit cadouri aici, că oricum românii își doresc doar penisuri mai mari și n-are rost să mă deplasez pentru câteva pastile", spune Moș.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Tuesday, 20.12.2016 15:06 Monden

National Cinematografic