Motanul lui Godină și-a înscenat propria răpire pentru a obține o cutie de pateu

Încep să circule teorii conspiraţioniste în jurul dispariţiei misterioase a lui Petrică, motanul tărcat al lui Marian Godină! Surse anonime din cadrul gospodăriei Godină susţin că acesta şi-ar fi înscenat răpirea cu scopul de a-l extorca pe stăpânul disperat de o cutie delicioasă de pateu.

„Am analizat grafologic atât scrisoarea cu ‘ŢIAM FURAT MOTANUL ADU O CUTIE DE PATEU DACĂ VREI SĂLMAI VEZI’, cât şi mierla adusă de pretinşii răpitori pe preşul de la uşă. Ambele prezintă urme de gheare de motan similare cu ghearele lui Petrică”, susţine Grigore, câinele lui Marian Godină.

„În plus, aşa-zişii răpitori au cerut şi să plece câinele, ceea ce doar o pisică şi-ar dori cu atâta ardoare, deşi nici pe mine nu m-ar deranja”, speculează Pablo, alpaca lui Marian Godină.

Contactat de reporteri, motanul Petrică, proaspăt reunit cu familia sa, a mieunat că respinge toate acuzaţiile de înscenare şi a hâsâit că îi va acţiona în judecată pe toţi cei care îi calomniază, imediat ce îşi va termina delicioasa cutie de pateu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 aprilie 2022 12:06
Citește mai mult despre: Godina motan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult