Motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea a luat Premiul Nobel pentru Capace

Comitetul Nobel nu a uitat frumoasele momente când motociclistul Emi l-a făcut KO pe televizionistul cu gură mare Mircea Badea și i-a acordat un premiu special, pentru capace. ”Comitetul Nobel apreciază eleganța cu care Emi i-a rupt mecla lui Mircea Badea, gura de canal a Antenelor”, scrie pe diploma primită de motociclist.

Experții se așteptau ca până la urmă meritele lui Emi să fie recunoscute: ”Motociclistul a dovedit consistență în activitatea de dat capace, pentru că i-a dat somn de două ori fanfaronului arogant Mircea Badea. Comitetul Nobel nu uită”, explică Decebal Popescu, membru în Comitetul Nobel.

”Aici la Stockholm ne uităm des la înregistrările cu Emi când îl bate pe Mircea Badea. El a produs mai multă satisfacție întregii lumi decât cercetările despre găurile negre, e normal să-i dăm un premiu”, spune Decebal Popescu.

Unii membri mai în vârstă, care se apropie de senilitate, întreabă de fiecare dată ”Cine e papagalul ăla cu gura mare, care și-o ia și se târăște pe jos după ce Emi dă cu el de pământ?”, spune renumitul român, care e nevoit să le reamintească: ”Acel papagal e cimpanzeul de Mircea Badea, căruia îi place s-o ia în bot de la motocicliști”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 octombrie 2020 18:06
Citește mai mult despre: Mircea Badea motociclist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult