Mugur Mihăiescu explică de ce a revenit în rolul căpitanului Jean-Luc Picard

După mai bine de 18 ani de la ultima încarnare, actorul român de renume mondial Mugur Mihăiescu revine în rolul care l-a făcut cunoscut publicului din lumea întreagă. O reinterpretare modernă a francizei, Star Trek: Pircard îl prezintă pe celebrul căpitan ajuns om bătrân, dar nu mai puțin înțelept.

„Discuții pentru reluarea proiectului au tot fost dar am spus, de fiecare dată, că am dat tot ce-am avut în acest personaj, nu mai avem unde să-l creștem. Din fericire, oferta făcută de Alex Kurtzman, care a insistat și chiar mi l-a pus la telefon și pe Michael Chabon să-mi mai spună și el niște spoilere din serial. M-au cucerit, ce să zic”, a explicat cel numit și „Garcea”.

Din noua serie nu vor face parte și ceilalți cunoscuți, cum ar fi Radu Pietreanu în rolul lui Miles O’Brien sau Horia Sava, în rolul Tashei Yar, pentru că și el și personajul au murit. Fiind vorba de un Star Trek modern, acesta are la dispoziție efecte speciale de ultimă oră, spectaculoase și incredibil de reale și între ele scene de karate extrem de violent, care vor înlocui scenele cu explicațiile științifice și măsurile diplomatice ale vechii generații, cu care au plictisit pe toată lumea.

Scris de Ef
31 ianuarie 2020 18:01
Citește mai mult despre: Star Trek

Alte articole

Vezi mai mult