Mulţi români au ieşit desculţi din case, sperând că vine totuşi Moşul şi le lasă ceva în ghete

Deşi de dimineaţă nu au găsit nimic în ghete, românii nu-şi pierd speranţa. Mulţi cred că Moş Nicolae doar a întârziat, aşa că şi-au lăsat ghetele acasă şi au ieşit din case desculţi. „Am o singură pereche de ghete şi nu vreau să risc să pierd cadourile de la Moşu’”, spune Robert Acrişor, funcţionar public în Alexandria.

Precauţi, majoritatea românilor şi-au lipit ghetele cu super glue de podea, în caz că Moş Nicolae ar încerca să le fure singura pereche de încălţări de iarnă. Cei care au lăsat uşile deschise, pentru a-i facilita Moşului accesul, au montat camere video la intrare, ca să nu fie prădaţi de hoţi.

Cei mai afectaţi au fost românii care circulă cu mijloacele de transport în comun care, pe lângă damful de zi cu zi, au trebuit să-l suporte azi şi pe cel al picioarelor. Mulţi chiar au ales să coboare la prima staţie şi să meagă pe jos, din cauză că aerul în anumite autobuze sau tramvaie devenise absolut irespirabil.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult