Mulțumim, Covid! Concertul Celine Dion de la București a fost amânat

Pandemia ne-a dat multe bătăi de cap, dar corect e să-i și mulțumim când avem parte de lucruri bune datorită ei. Iar cea mai bună veste primită recent de bucureșteni este că Celine Dion și-a amânat concertul din Capitală până în 2023.

„Desigur, era mai bine dacă-l anula de tot, dar e bună și amânarea asta“, răsuflă ușurat reputatul bucureștean Decebal Popescu. „Avem destule probleme în orașul ăsta și fix asta ne mai lipsea, să vină Celine Dion să ne cânte în București! Ea nu se aude cum cântă? Nu știe că aici e, totuși, un oraș locuit, nu unul părăsit?“

Decebal Popescu spune că pandemia ne-a scăpat de multe ale năpaste similare, cum ar fi concertele din decembrie de la Sala Palatului, târgurile de Crăciun sau maratonul Bucureștiului. „Pentru toate acestea ar trebui să rostim cu toții un sincer «Mulțumim din inimă, Covid!»“, consideră reputatul bucureștean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 mai 2021 13:05

Alte articole

Vezi mai mult