Mulţumim, Mîndruţă! Toţi maidanezii din Bucureşti au alergat după biciclişti până la mare

Excursia spre mare organizată de Lucian Mîndruță și complicii săi a avut mai multe efecte pozitive decât așteptau chiar și organizatorii. Mii, poate zeci de mii de câini vagabonzi din București au alergat după bicicliști, sperând să prindă măcar o pulpă de biciclist sau un crac de pantalon.

„Nimic nu te motivează mai mult decât să vezi câteva sute de câini alergând după tine furioși. Nu mă pricep prea mult la animale, dar când un câine latră, mârâie, are spume la gură și aleargă cu urechile lăsate rămân cu impresia că nu e bine să-l mângâi. Am depășit trei Dacii pe la Slobozia când am văzut cum vin câinii după mine”, a declarat un participant la eveniment.

Localnicii nu au fost la fel de fericiți de avalanșa de câini veniți după ei din București. „Noi suntem obișnuiți să vedem câinii aduși noaptea, cu duba, de către hingheri sau Vier Pfoten. Să vină așa, în timpul zilei, lătrând isteric, e chiar deranjant, nici nu se mai aud trenurile”, s-a plâns un slobozean. Bucureștenii însă așteaptă acum la Mîndruță să organizeze și un „cu mașinile la mare”, poate atrage și parcagii din centru după el.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 aprilie 2015 09:04

Alte articole

Vezi mai mult