Muzica lui Fuego, locul I în „Top 10 cele mai nimicitoare arme ale omenirii”

Într-un top realizat recent de specialiştii armatei SUA, muzica lui Fuego a fost apreciată, deloc surprinzător, drept cea mai nimicitoare armă creată vreodată de omenire. Calitatea prin care muzica lui Fuego a surclasat bomba atomică, armele chimice sau colindele lui Hruşcă este faptul că nu te ucide direct, ci mai întâi te îndobitoceşte. „Este de o cruzime fără margini”, au apreciat specialiştii americani.

Muzica lui Fuego le dă acum fiori americanilor, după ce surse credibile susţin că Iranul a cumpărat masiv albume cu Fuego în ultimele luni. „E clar că albumele lui Fuego nu au fost achiziţionate pentru scopuri paşnice, cum ar fi aruncatul lor la coş, ci în scopuri distructive. Iranul pregăteşte un atac nimicitor cu muzica lui Fuego”, a avertizat un înalt oficial CIA.

Acesta a adăugat că Iranul deţine deja mijloacele tehnice de a lovi absolut orice punct de pe Terra cu muzica lui Fuego. „Nici o ţară nu este la adăpost în cazul unui eventual atac cu muzica lui Fuego. Pericolul iranian nu mai poate fi ignorat. Mai ales că preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, tocmai a devenit prieten cu Fuego pe Facebook”, a declarat oficialul CIA.

Scris de Calin
10 aprilie 2012 07:04

Alte articole

Vezi mai mult