E oficial: am dat degeaba vina pe stihii pentru prăbuşirea celor două schele din Capitală! Ancheta desfăşurată de autorităţi după accidentul de vineri arată că responsabili ar fi înşişi muncitorii Primăriei, care au încărcat schelele cu mult mai multe PET-uri de bere decât puteau susţine.

schelacazuta.jpg
"La o asemenea înălţime, schelele de pe Ştirbei Vodă puteau găzdui două, maximum trei baxuri de bere fără să devină instabile. Potrivit expertizei noastre, la nivelul etajului şase se aflau mai bine de 10 baxuri, toate conţinând bidoane promoţionale, cu 500 ml gratis. Chiar şi o briză domoală ar fi putut să le răstoarne", spune Gavril Mihail, inginer structurist.

"Pregătim un nou regulament în domeniu, potrivit căruia berea va trebui păstrată jos, pe trotuar. Astfel ne putem asigura că la nivelurile superioare nu se vor afla nici PET-uri grele, nici muncitori", adaugă un reprezentant al municipalităţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 23.06.2019 01:24 Monden

National Cinematografic