Preafericitul nu mai e aşa fericit! Surse din interiorul Bisericii spun că Patriarhul Daniel s-a fript deosebit de grav la mâna dreaptă după ce, nerăbdător, a pus mâna pe un lingou de aur care nu se răcise suficient.

preafericitul_ars_grav.jpg
"Lingourile erau turnate de câteva minute, i-am atras atenţia Preafericirii Sale, însă el ţopăia prin turnătorie ţipând la mine să mă dau la o parte. Într-un moment de neatenţie, s-a strecurat pe lângă mine şi a apucat cel mai mare lingou. Bietului de el i s-a făcut mâna ca-n Tom şi Jerry", povesteşte Shinobi Hariyama, metalurgul Patriarhiei.

Membrii anturajului au sărit în ajutorul Patriarhului Daniel, aducându-i imediat un lingou rece pe care să pună mâna ca să-şi domolească durerile. Cel mai probabil, arsurile căpătate vor face necesară şi o vizită la spital, de care Preafericitului îi e foarte frică pentru că, spune el, s-ar putea contamina cu microbul sărăciei.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 18.02.2018 11:55 Monden

National Cinematografic