Snoop Dogg n-a reușit să ajungă în țara noastră, dar măcar a ajuns România la Snoop Dogg. Recent, celebrul consumator american și-a găsit mașina vandalizată de un grup de români, care se pare că a ținut să-l facă pe Snoop să se simtă ca și cum ar fi făcut o vizită reală în țara noastră.

snoop_masina_vandalizata.jpg ”Că mi-au furat oglinzile, farurile și roțile de la mașină nu mă deranjează, dar mă oftic că mi-au dispărut și 40 de kile de iarbă din portbagaj”, s-a plâns Snoop Dogg. ”La naiba, puteau lua mașina cu totul, dar măcar să lase iarba. Dar tot e bine că n-au furat iarba ascunsă sub scaune sau aia pe care am uitat-o pe bancheta din spate.”

O altă nemulțumire a celebrului consumator american e faptul că românii și-au cam bătut joc de iarbă. ”Măcar dacă ar fi luat-o ca s-o fumeze, dar am văzut pe camere că după ce au sustras-o i-au dat-o calului s-o mânânce, că erau cu căruța hoții. What a waste, man! Dar, pe de altă parte, a fost distractiv să văd cum țâșnește calul cu o viteză amețitoare, de i-a doborât pe toți hoții la pământ.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.07.2017 10:12 Monden

National Cinematografic