Șoc pe piața de investigații media, după ce jurnalistul GSP Cătălin Tolontan a publicat o anchetă Gazetei Sporturilor în care dezvăluie toate spoilerele din sezonul 6 al serialului Game of Thrones. Arătând că nu degeaba i se spune pitbull-ul presei, Tolontan nu are milă față de nimeni, susținând că interesul jurnalistic este mai presus decât micile supărări pe care le-ar provoca fanilor seriei.

tolo game of thrones.jpg

„Dreptul la ignoranță nu este garantat de Constituție. Lumea trebuie să știe adevărul, chiar dacă adevărul nu este plăcut. Da, Jon Snow învie ca White Walker și da, mai există un nepot al lui Ned Stark de care nu știa nimeni, care este omorât în bătălia din episodul 9. Melisandre este cea care-l învie pe Snow, dar nu pe acest nepot al lui Stark. Și piticul moare, este omorât de Aria Stark în episodul 4”, a declarat Tolo pe blogul personal. 

Acesta a spus că se așteaptă la represalii din partea fanilor. „Mi s-a întrerupt telefonul când eram amenințat de unul de la Hexi Pharma, și a intrat pe fir un băiat care lucrează la compania de telefonie mobilă și mi-a zis că-mi rupe picioarele când mă prinde. Ba, mai mult, mi-a zis că va scre un articol cutremurător la el pe blog, în care mă va demasca”, a precizat Tolontan. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 26.04.2016 16:41 Monden

National Cinematografic