Nu trece ziua fără ca o beizadea să-şi sfideze concetăţenii! În această dimineaţă, fiul de 19 ani al unui parlamentar klingonian a fost prins de un echipaj al Poliţiei Rutiere în timp ce rula cu Warp 5 pe Autostrada Soarelui, la volanul unui bolid din clasa K’Vort.

klingonian_autostrada.jpg
Vizibil intoxicat cu sintethol după o noapte petrecută cu ferengii în cluburile din Mamaia, tânărul Koloth Popescu, fiul deputatului PSD de Călăraşi Klavek Popescu, a fost urmărit de poliţişti mai bine de 10 parseci înainte să oprească pe banda de urgenţă şi să dezactiveze sistemele de camuflare.

Iniţial, vitezomanul a refuzat să se legitimeze, ba chiar a ameninţat un agent că îl va spinteca cu bat’lethul, dar a fost imobilizat cu ajutorul razei tractoare şi îşi va pierde, cel mai probabil, permisul interstelar de conducere.

“Era beat mangă şi circula cu Warp 5, în condiţiile în care limita de viteză e de 130 la oră, adică nici măcar Warp 2. Un adevărat pericol public!”, spune agentul de poliţie Marcel Spoc. “Făcea ca toate animalele şi mă tot întreba dacă am idee cine e taică-său. După frunte, aş fi zis că-i Tudose, dar aparent e ceva baron local la ei în oraş. Sper să nu mă acuze de discriminare împotriva klingonienilor, eu doar îmi fac datoria.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 16.10.2017 13:52 Monden

National Cinematografic