Speranţa că venirea soldaţilor americani va ajuta economia României să înflorească tocmai s-a năruit! Reprezentanţii armatei SUA au stabilit, în urma unor teste riguroase, că prostituatele locale nu corespund normelor de siguranţă NATO, astfel încât cele câteva batalioane mobilizate în România îşi vor aduce damele de companie de acasă.

prostituate_militare.jpg
“E un dezastru pentru localităţile din apropiere de Mihail Kogălniceanu şi Deveselu, care au investit foarte mult în infrastructura de prostituţie: s-au construit bordeluri, s-au pus tufişuri, s-au făcut chiar şi şosele de centură care, altfel, nu au niciun rost”, spune Gică, portarul Statului Major al Armatei. “Vom încerca să negociem cu americanii, dar cerinţele lor în materie de igienă şi estetică sunt foarte stricte.”

“O altă soluţie ar fi să ne aliem cu ruşii, dar rubla a atins un minim istoric şi ei, oricum, nu prea au obiceiul să plătească pentru sex, ceasuri sau bunuri din casele oamenilor”, a adăugat proxenetul militar de pe lângă baza de la Deveselu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 04.09.2014 19:15 Monden

National Cinematografic