Natura, bulversată de frig! În Bucureşti au apărut afişe la concertul de colinde al lui Bănică

Frigul instalat încă de ieri în sudul ţării a dat natura peste cap, avertizează specialiştii. Chiar în această dimineaţă, numeroşi bucureşteni au găsit gardurile pline de afişe la concertul de colinde al lui Ştefan Bănică Jr., fenomen întâlnit de obicei iarna.

“Afişele cu Bănică înfloresc mai ales în decembrie, rar se întâmplă să apară unele şi în ianuarie-februarie”, a explicat un om de ştiinţă. “Cine a mai pomenit să răsară în plină primăvară? E încă un semn că schimbările climatice au perturbat echilibrul delicat al naturii. Pe un asemenea ger, nu ne-am mira nici să iasă Hruşcă din hibernare şi să dea câteva recitaluri.”

Localnicii mai în vârstă îşi amintesc totuşi că au mai trăit asemenea primăveri friguroase. “Prin ‘96, parcă, a venit un viscol groaznic. Tot aşa, în toiul primăverii. Atunci au cântat şi Bănică, şi Fuego, şi Hruşcă colinde la Sala Palatului până târziu, în aprilie, când a venit dezgheţul“, îşi aminteşte un bucureştean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult