Nava Moskva s-a scufundat la scurt timp după ce Şoşoacă a urcat la bord

Ies la suprafață noi detalii despre scufundarea navei amiral Moskva. Surse de la bordul crucișătorului spun că nava ar fi început să se încline după ce Diana Șoșoacă ar fi pus piciorul la bord, în cadrul unei vizite de lucru a unor parlamentari AUR.

Încă nu e clar dacă Șoșoacă ar fi perforat coca navei cu picioarele sale butucănoase, sau respirația sa fierbinte ar fi produs explozia muniției de la bord. Cert este că Șoșoacă a fost ridicată rapid cu un elicopter și dusă pe mal, în timp ce marinarii alergau disperați care încotro să salveze ce se mai putea.

”A fost ca la Pearl Harbour”, spune Vasily Impotemkin, marinar clasa I pe Moskva. ”N-am știut ce ne-a lovit. Am crezut că am lovit un aisberg sau un submarin. Am vrut să deschidem focul, dar ne-a fost frică, am văzut câtă namila e și știam că nici focoasele nucleare 

Șoșoacă regretă scufundarea, dar susține că rușii ar fi trebuit să pună măcar un afiș: ”Interzis persoanelor supravaloroase”. Alte surse de pe crucișătorul scufundat spun că un marinar s-ar fi aruncat singur în aer după ce Șoșoacă ar fi vrut să-l sărute, doar ca să scape de această oroare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 aprilie 2022 17:13
Citește mai mult despre: Moskva Șoșoacă

Comentarii 3 comentarii

  • ”Am vrut să deschidem focul, dar ne-a fost frică, am văzut câtă namila e și știam că nici focoasele nucleare” – nu străpung centura de castitate suavei Godzilla din Carpați.

  • ”Am vrut să deschidem focul, dar ne-a fost frică, am văzut câtă namila e și știam că nici focoasele nucleare” – nu străpung centura de castitate a suavei Godzilla din Carpați.

  • ”Am vrut să deschidem focul, dar ne-a fost frică, am văzut câtă namila e și știam că nici focoasele nucleare” – nu străpung centura de castitate a suavei Godzilla din Carpați.

Alte articole

Vezi mai mult