Ne-am făcut de râs! Numele câinelui poliţist Şuier înseamnă penis în suedeză

Cu toţii am râs săptămâna trecută de câinele prinţului Harry, Pula, dar iată că şi noi avem ditamai musca pe căciulă! Cel mai cunoscut câine poliţist al României, Şuier, stârneşte hohote de râs la mii de kilometri distanţă – şi nu pentru că ar face vreun giumbuşluc deosebit, ci pentru că numele lui înseamnă penis în limba suedeză.

„Când am auzit că în România e un câine pe nume Şuier, cât pe-aci să crăp de râs! Evident că vestea s-a răspândit ca focul, toţi prietenii mei din Stockholm puneau pe facebook numai glume cu ‘pot să-ţi ating Şuierul’, ‘infractor muşcat de Şuier’… Acum mă simt puţin vinovat, românii n-au de unde să ştie ce înseamnă Şuier în limba noastră şi nici nu cred că le pasă”, spune Sven Kukursson, membru în mai multe grupuri suedeze de meme haioase.

Ministerul Afacerilor Interne transmite că a fost informat mai demult de Ambasada Suediei că numele câinelui Şuier e extrem de obscen, dar că efectiv nu mai are ce să facă. „Coteţul şi bolul pentru crănţănele erau deja inscripţionate”, a oftat ministrul Marcel Vela.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 august 2020 22:08
Citește mai mult despre: caine

Alte articole

Vezi mai mult