Ne apreciază alții valorile! Comedy Central va transmite live discursul lui Dan Șova din Parlament

După pleiada de umoriști cu nume de clovn – Bobonete, Vio, Teo, Costel sau Sergiu – iată că România are în sfârșit un umorist care stârnește interes masiv peste Ocean: Dan Șova. Comedy Central, o referință a umorului mondial, transmite pentru prima dată în istoria sa live un eveniment din România: discursul lui Șova din Parlament.

Americanii i-au făcut o prezentare de-a dreptul măgulitoare, cu care promovează intens transmisiunea live de azi: ”Cel mai mare umorist de la Charlie Chaplin încoace! Ca să râzi cu Dan Șova, nici măcar nu trebuie să înțelegi ce spune: e suficent să-l privești și vei izbucni garantat în hohote incontrolabile de râs! E timpul ca de Dan Șova să râdă o planetă întreagă, nu doar românii!”

Dan Șova a atras atenția publicului american cu un scenă de umor recentă, inspirată din viața lui reală: în tentativa lui de a distruge probe aflate în mai multe calculatoare, a spart monitoarele, în loc să distrugă hard disk-urile. Timp în care s-a împiedicat de nenumărate ori, ba de cabluri, ba de propriile șireturi, căzând spectaculos. Dealtfel, de la aceste gesturi a și ajuns să fie comparat cu Charlie Chaplin.

Scris de Calin
18 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult