Ne dispreţuim valorile! Actorul care l-a jucat pe Bălănel doarme sub un pod şi îl aleargă hingherii

În timp ce alte vedete expirate l-au prins pe Dumnezeu de picior ajungând în reclame la farmacii sau în concerte pe la zilele Brașovului sau alte orașe penibile, un idol al copilăriei anilor ’80 trăiește în mizerie, uitat de toată lumea. Grivei, actorul care l-a jucat pe Bălănel în serialul „Miaunel și Bălănel” locuiește sub un pod în zona Giulești din capitală.

„După 1990 lucrurile au început să se înrăutățească vizibil. Contractul cu TVR a expirat și nu a mai fost reînnoit pentru că Bălănel n-a vrut să apară în emisiuni de varietăți sau în talk-show-uri politice. Moartea partenerului său Miaunel, de cancer de blană, l-a afectat și mai mult. N-a mai ieșit din casă, n-a mai plătit chiria, a fost evacuat și aruncat în stradă”, a povestit un apropiat al acestuia, Roboțel, cunoscut pentru serialul Roboțel și Creionel, care acum lucrează la ANAF sector 2.

Bălănel își petrece zilele trăgând aurolac pe nas, certându-se cu alți boschetari din zonă și încercând să evite hingherii. Aceștia chiar l-au prins de două ori dar i-au dat drumul recunoscându-l drept personajul care le-a marcat atât de puternic copilăria încât au devenit hingheri în loc să devină ingineri spațiali sau cercetători la MIT.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 aprilie 2017 14:04
Citește mai mult despre: bălănel miaunel valori

Alte articole

Vezi mai mult