Irosim resursa umană! După ce pregătim 4-5 ani un chelner și îl umplem de bacșișuri, îl lăsăm să emigreze! Recent, ultimul chelner care știa să țină două farfurii într-o mână a luat și el calea pribegiei și și-a găsit ceva de muncă în Spania, exasperat că niște români i-au cerut restul de cartofi prăjiți la pachet.chelner_farfurii.jpg

Se spune că în trecut existau în România chelneri care puteau să țină 3 farfurii într-o mână, dar neamul lor s-a stins. Unii spun că acestea ar fi doar legende, dar există casete de nuntă din anii `90 în care pot fi văzuți astfel de chelneri. Bătrânii spun chiar că pe vremuri chelnerii nu erau unsuroși!

”S-a produs o involuție genetică darwiniană. Practic am selectat cei mai agresivi, îngălați și surzi chelneri și în prezent avem doar din ăștia. Până să aducă berile la masă agață 3 fufe pe tinder. Genul care atunci când te întreabă dacă mai dorești și altceva parcă te înjură de mamă”, spune Decebal Popescu, savant genetic.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 17.08.2019 11:32 Monden

National Cinematografic