Ne pleacă valorile! Ultimul chelner care ştie să ţină două farfurii într-o mână a emigrat

Irosim resursa umană! După ce pregătim 4-5 ani un chelner și îl umplem de bacșișuri, îl lăsăm să emigreze! Recent, ultimul chelner care știa să țină două farfurii într-o mână a luat și el calea pribegiei și și-a găsit ceva de muncă în Spania, exasperat că niște români i-au cerut restul de cartofi prăjiți la pachet.

Se spune că în trecut existau în România chelneri care puteau să țină 3 farfurii într-o mână, dar neamul lor s-a stins. Unii spun că acestea ar fi doar legende, dar există casete de nuntă din anii `90 în care pot fi văzuți astfel de chelneri. Bătrânii spun chiar că pe vremuri chelnerii nu erau unsuroși!

”S-a produs o involuție genetică darwiniană. Practic am selectat cei mai agresivi, îngălați și surzi chelneri și în prezent avem doar din ăștia. Până să aducă berile la masă agață 3 fufe pe tinder. Genul care atunci când te întreabă dacă mai dorești și altceva parcă te înjură de mamă”, spune Decebal Popescu, savant genetic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
17 august 2019 09:08

Alte articole

Vezi mai mult