Într-o atmosferă senilitate şi miros de Anghirol, Radu Beligan în persoană l-a premiat la Sala Palatului pe Neagu Djuvara cu Ordinul Senectuţii în grad de Mare Beligan pentru “Importante contribuţii aduse instituţiei bătrâneţii în ţara noastră”, prezentându-l pe laureat în faţa audienţei şi parafrazându-l pe Napoleon: “De la înălţimea acestui podium, 40 de secole de bătrâneţe vă privesc!”.djuvara_premiu_beligan.jpg

Nume mari ale bătrânetului, prezente în sală, spun că e un gest de normalitate şi au reiterat cererea pentru introducerea unei gratuităţi sporite pe mijloace de transport în comun, gratuitatea din prezent fiind “jignitoare”.

Imediat după acordarea înaltei distincţii, Radu Beligan a cerut ca aplauzele să înceteze, pentru ca Neagu Djuvara să poată să spună câteva cuvinte despre viaţa sa în secolele 18-19, însă a fost imposibil, pentru că spectatorii nu aplaudau, ci le clănţăneau protezele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 12.01.2015 10:35 Monden

National Cinematografic