Mare atenţie ce permisiuni îi acordaţi aplicaţiei Facebook pe telefonul mobil! Dan P., un bărbat de 29 de ani din Tecuci, e convins că oamenii lui Zuckerberg îi accesează microfonul şi îi interceptează convorbirile.

În urmă cu câteva zile, la o întâlnire cu prietenii, tânărul s-a lăudat că şi-a “tunat” maşina, iar de atunci, Facebook îi afişează doar reclame la diferite metode de mărire a penisului.

cocalar_tunat_fb.jpg
“Într-adevăr, când am ieşit ultima dată la o pizza cu băieţii, m-au întrebat de Golful meu GTI. Abia îl adusesem din Germania, i-am făcut motorul, acum scoate 250 de cai, i-am pus spoiler, jante d-alea şmechere, o tobă ca lumea, boxe, zaruri pufoase... O frumuseţe!”, spune Dan P.

“Telefonul era în standby, pe masă, nici nu l-am atins”, se plânge tânărul, “dar de atunci, când intru pe Facebook, îmi afişează numai reclame ciudate: operaţii de lungire, pastile de erecţie, ierburi chinezeşti pentru potenţă, tratament nechirurgical pentru micropenis. WTF?!? Nu văd de unde a dedus Facebook că aş avea nevoie de aşa ceva."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 30.10.2017 16:59 Monden

National Cinematografic