This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Mare atenţie ce permisiuni îi acordaţi aplicaţiei Facebook pe telefonul mobil! Dan P., un bărbat de 29 de ani din Tecuci, e convins că oamenii lui Zuckerberg îi accesează microfonul şi îi interceptează convorbirile.

În urmă cu câteva zile, la o întâlnire cu prietenii, tânărul s-a lăudat că şi-a “tunat” maşina, iar de atunci, Facebook îi afişează doar reclame la diferite metode de mărire a penisului.

cocalar_tunat_fb.jpg
“Într-adevăr, când am ieşit ultima dată la o pizza cu băieţii, m-au întrebat de Golful meu GTI. Abia îl adusesem din Germania, i-am făcut motorul, acum scoate 250 de cai, i-am pus spoiler, jante d-alea şmechere, o tobă ca lumea, boxe, zaruri pufoase... O frumuseţe!”, spune Dan P.

“Telefonul era în standby, pe masă, nici nu l-am atins”, se plânge tânărul, “dar de atunci, când intru pe Facebook, îmi afişează numai reclame ciudate: operaţii de lungire, pastile de erecţie, ierburi chinezeşti pentru potenţă, tratament nechirurgical pentru micropenis. WTF?!? Nu văd de unde a dedus Facebook că aş avea nevoie de aşa ceva."

Scris de Vasile | Monday, 30.10.2017 13:59 Monden

National Cinematografic