Nea Costel a căzut cu capul într-o găleată cu vopsea şi acum i se spune Costel’s Dreams

În sfârșit, o concurență serioasă pentru păcălicii de la Carla’s Dreams. Mult mai celebrul nea Costel a avut un accident care are toate șansele să revoluționeze scena muzicală de la noi: simpaticul drojdier a căzut cu capul într-o găleată cu vopsea și imediat lumea a început să-i spună Costel’s Dreams.

Așa că nea Costel a decis să se apuce și el de muzică. ”Deși stau destul de prost cu timpul, că sunt mai tot timpul în birt, cu paharul sau halba în mână, am zis că merită să încerc”, a spus simpaticul drojdier. ”Mai ales după ce-am auzit cum se lălăie ăla de la Carla’s Dreams. Păi eu sunt Pavarotti pe lângă el! Să nu mai duc eu pahar la gură dacă n-o să am succes mai mare decât feștitul ăla.”

Întrebat dacă se va descurca singur, având în vedere că Carla’s Dreams este o trupa formată din patru păcălici vopsiți pe față, nea Costel a părut puțin confuz. ”Patru? Sunteți siguri? Că eu credeam că-i unul singur, doar că văd eu vreo patru de la băutură”, a spus cu sinceritate nea Costel. ”Dar chiar și așa, eu cânt singur mai bine decât ei patru la un loc. Și nici la băutură am înțeles că nu se pricep, dă-i în p… mea de păcălici.” 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 noiembrie 2018 18:26
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult