Nea Costel a vorbit deschis despre problemele lui cu alcoolul: „Nu am destul!”

Rareori se întâmplă ca un influencer, mai ales unul de prim rang, să vorbească deschis cu fanii! E însă cazul lui Nea Costel, celebrul drojdier al pieţei Crângaşi, care a discutat pe larg, fără reţineri şi cosmetizări de orice fel, cu internauţii de pretutindeni despre grava sa problemă cu alcoolul.

“Recunosc, de ceva timp am o problemă gravă cu alcoolul”, a povestit Nea Costel într-un live postat pe reţelele sociale. “Nu am destul, dă-l în p… mea.”

“Cunosc foarte bine această problemă cu alcoolul”, a răspuns nea Vali, drojdier din Cehu Silvaniei. “Azi dimineaţă mai aveam în frigider doar trei beri şi juma’ de bidon de ţuică de anul trecut. Şi mai e până se fac prunele.”

Cu această ocazie, Nea Costel a anunţat o amplă strângere de fonduri pentru ca mii de beţivi, carmolişti, croncănitori, pilangii şi lingineri din România să nu se confrunte niciodată cu problema cu alcoolul, iar miliardari precum Warren Buffett şi Bill Gates au promis că vor face cinste de cel puţin jumătate din averea lor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
10 septembrie 2023 10:06
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult