Nea Costel, actor, va juca în blockbusterul Terminatorul de Ţuică

Cunoscutul actor român Nea Costel, celebru pentru filmele care i se derulează în cap când discută politică cu bețivii de la birtul de pe strada Cuza Vodă a finalizat negocierile cu Viacom pentru a apărea în noul film al francizei Terminator, Terminatorul de Țuică. Filmul îi va avea în distribuție și pe Arnold Schwarzenegger și Olivia Wilde.

În noul block-buster, Nea Costel interpretează rolul unui drojdier din anul 2021 în care omenirea este asuprită de roboți, care le spun ce să facă, ce să zică pe internet și cum să se comporte civilizat în societate, altfel riscă ban. Acesta se întoarce în trecut să se întâlnească cu el tânăr, pe vremea când era doar Bă Costel și să-l convingă pe acesta să se țină în continuare de băut că viitorul nu arată deloc luminos.

Pentru asta, ajutat de robotul cu față uman interpretat de Arnold, trebuie să-l convingă pe Bă Costel să bea un butoi întreg de țuică înainte ca alți roboți din viitor, puși pe fapte bune, să-l oprească din acest gest și să-l convingă să ducă o viață de om sobru. Roboții viitorului vor să-l transforme pe Costel într-un corporatist decent, cu mapă, poză de profil pe Facebook de om serios, care duce mâna la tâmplă și pare că gândește, care se revoltează mediu cu privire la subiectele zilei și se îmbată doar în cadru organizat, la degustări de vin și se pișă pe pantaloni doar în UBER-ul care-l duce acasă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 martie 2021 19:06
Citește mai mult despre: nea Costel Terminator tuica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult