Nea Costel: „Atenție la țepe! Zanzibar nu e bar, e insulă, dă-o în p… mea!“

Cum multă lume se duce în Zanzibar, nea Costel a presupus, cum e și firesc, că lumea se duce acolo pentru că e un bar care merită vizitat. Simpaticul drojdier și-a luat imediat bilete de avion, mai ales că-n București barurile sunt închise și a plecat spre ceea ce s-a dovedit în cele din urmă o mare țeapă.

„Mi-am făcut mari speranțe, mai ales c-am auzit că lumea stă acolo și câte două săptămâni. Adică am crezut că e genul meu de bar, unde nu te duci seara sau dimineața acasă, ci stai cu zilele sau chiar cu săptămânile, dacă te ține. Când colo, nici vorbă de bar, Zanzibar e o insulă unde se duce lumea să facă plajă. Dă-o în p… mea!“

Norocul a fost însă în cele din urmă de partea lui nea Costel. Un alt drojdier care și-a luat în trecut aceeași țeapă avea, se pare, și o informație corectă: locul în care mergi și stai la băutură cu zilele chiar există, doar că se numește Zanzibirt, nu Zanzibar. Nea Costel a fost văzut intrând acolo acum câteva zile și încă n-a ieșit, semn că Zanzibirt e ceea ce trebuie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 ianuarie 2021 18:05
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult